5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Yalnızca kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü güçlü birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Binanın belirli taksimmlerini yahut kâffesinı saran yangınlarda yangın kapılardan kaçış olanakı tanılamayan yangın merdivenleri bugüne kadar birçok kişinin yaşamını kurtarmıştır.

Yangın merdiveni kapıları yangın takkadak hızlı bir şekilde tahliyeyi katkısızlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren yahut kırıcı özel kapılardır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Mühlik sınıftaki aksiyonyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Yangın Kapıları ısı Yangın Merdiveni Kapısı ve yaman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan evgin vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse yekpare kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi de rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolay açılabilmektedir.

Projeye en onat Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı düz rahatlıkla açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise faik ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında yamanın sızmaması ve insanoğluın zarar görmemesi yürekin özel alt yapılı malzemeler kullanılmaktadır. 

Bu sebeple çatı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Report this wiki page