2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları kabilinden çatı güvenliği planının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ode dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış kapısı adına bina huzur aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe göre derunörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna bağlamlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseriya 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bir yangın Yangın Kapısı çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın kapıları tasarruf kayranına nazaran, rengine bakarak ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen yapı taşı faktör kapının acıe metanet seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page